Ambassade in Nairobi

Alle praktische informatie over onze Ambassade in Nairobi.

Vacatures en stages

Op deze pagina vindt u een overzicht van onze vacatures en stages.
  1. Laatst bijgewerkt op

Vacatures

Op dit moment hebben we geen vacatures. Houd onze website in de gaten voor toekomstige mogelijkheden.

 

Stages


De Belgische Ambassade in Nairobi, Kenia, biedt regelmatig onbezoldigde stageplaatsen van 3 maanden. De stagiair(e) doet stage in het kader van zijn/haar studies. De stagiair(e) wordt in de eerste plaats ingezet bij de activiteiten publieke diplomatie en communicatie en zal inzicht krijgen in het multilaterale, politieke en consulaire werk van een ambassade.   

De Belgische Ambassade in Nairobi is bevoegd voor de relaties tussen België en Kenia, Somalië, Eritrea, Madagaskar, de Comoren en de Seychellen. Daarenboven is zij ook Permanent Vertegenwoordiger van België bij UNHabitat en UNEP (beide met hoofdkwartier in Nairobi).  

De kandidaten beschikken over een grondige kennis van het Engels en het Nederlands/Frans en zoeken een stage in het kader van hun studies. Tevens geven zij blijk van motivatie, autonomie en discretie. 

Nieuwe stageplaatsen worden aangekondigd op eStage, de website voor kandidaat stagiair(e)s van de FOD Buitenlandse Zaken. 

Werken voor FOD Buitenlandse Zaken


Onze organisatie behartigt, verdedigt en bevordert de belangen van België en van Belgen in het buitenland. We werken niet enkel vanuit België, maar ook vanuit een 120-tal posten overal ter wereld. Dit maakt onze organisatie uniek en zorgt ervoor dat we onze medewerkers heel wat verschillende carrières en uitdagingen kunnen aanbieden.

Meer informatie